FORSIDE
×
OM JÆGERSPRIS SLOT Museum Særudstilling Påskeudstilling i Rebekkasalen Koncerter og Andre Arrangementer Oplev museet Park Mindelunden Guidebog til Mindelunden Café Danner Slottets historie Restaureringsprojekt Tårnuret
OM BØRNEHJEMMET DANNERS BØRN Hjortholm Birkebo Slotsskolen
OM SKOVEN De tusindårige ege Vandreture Brændesalg Ridetegn Jagtudlejning Arrangementer i skoven
OM STIFTELSEN Fundats og Uddelingspolitik Bestyrelse og direktion Persondata Naturbørnehave - Fasangården Dannerkollegiet Dannerboliger Støtte til Syriske Flygtningebørn Samarbejdspartnere Boligudlejning Forpagtning Stiftelsen på skrift "Jægersprisere" Kontakt Stillingsopslag
OM LEGATER Fonden Mindefonden

Opvarming til Carnegie Hall, New York.

I december måned skal pianist Katrine Gislinge og klarinetist Seung-Hee Lee optræde sammen i Carnegie Hall i New York.

Det er lykkedes Stiftelsen at få de to internationalt kendte musikere til at holde en "opvarmningskoncert" i Rebekkasalen d. 10. november.

Programmet omfatter musik af Schumann, Gade, Schubert, Lukas Foss og danskeren Bent Sørensen. 

De to kunstnere mødte hinanden på Yale School of Music og har siden studietiden bevaret et nært venskab. 


Katrine Gislinge og Seung-Hee Lee

Katrine Gislinge har gennem de sidste to årtier etableret sig som en af skadinaviens mest markante pianister med både solo og kammermusik koncerter over det meste af Europa. Hun har spillet i adskillige radio og TV transmissioner og været dommer ved flere klaverkonkurrencer. 

Katrine Gislinge er uddannet fra Det Danske Musikkonservatorium tilbage i 1992. Senere har hun suppleret med videre studier i New York og London.

Seung-Hee Lee er bosiddende i New York. Her afsluttende hun sin master grad hos David Shifrin ved Yale School of Music. Seung-Hee har modtaget flere udmærkelser blandt andet første prisen ved the International Clarinet Association Competition.

I sin fritid dyrker Seung-Hee golf på et højt niveau. Hun har tidligere holdt foredrag om de overraskende ligheder mellem de mentale udfordringer i at arbejde med en perfektionistisk tilgang til musik og sport.

  

I Rebekkasalen d. 10. november 2017 kl. 19.30.

Pianist Katrine Gislinge og  

klarinetist Seung-Hee Lee

Entré 150 kr.

Billetbestilling via dette link

Koncerten arrangeres i et samarbejde mellem Kulturhuset Rejsestalden og Kong Frederik den Syvendes Stiftelse.