FORSIDE
×
OM JÆGERSPRIS SLOT Museum Særudstilling Sommerferieaktiviteter Koncerter og Andre Arrangementer Oplev museet Park Mindelunden Guidebog til Mindelunden Café Danner Slottets historie Restaureringsprojekt Tårnuret
OM BØRNEHJEMMET DANNERS BØRN Hjortholm Birkebo Slotsskolen
OM SKOVEN De tusindårige ege Vandreture Brændesalg Ridetegn Jagtudlejning Arrangementer i skoven
OM STIFTELSEN Fundats, Uddelingspolitik og Beretning Bestyrelse og direktion Persondata Naturbørnehave - Fasangården Dannerkollegiet Dannerboliger Støtte til Syriske Flygtningebørn Samarbejdspartnere Boligudlejning Forpagtning Stiftelsen på skrift "Jægersprisere" Kontakt Stillingsopslag
OM LEGATER Fonden Mindefonden

Dannerkollegiet

Kong Frederik den Syvendes Stiftelse har indgået en samarbejdsaftale med Forælder Fonden omkring drift af et kollegium for enlige forsørgere med mindreårige børn.

Dannerkollegiet er for dig, der er alene med børn, under uddannelse og med lyst til et fællesskab med andre, der er i samme situation. Kollegiet kan tilbyde: - Gode rammer for dig og dit barn - Samvær og netværk med andre der er alene med børn og studerende - Råd og vejledning efter behov - Fælles arrangementer med de øvrige forældre Hvem kan bo her? - Er du alene med dit barn? - Er du samværsforælder og har dit barn 7/7? - Er du i gang med en uddannelse og har mindst et år tilbage? - Har du lyst til, at udvide dit netværk med andre forældre i samme situation? Så kan du søge om en plads på Dannerkollegiet.

Lejligheder og husleje:

Dannerkollegiet består af 10 selvstændige lejligheder med eget køkken og bad. Lejlighederne er på mellem ca. 55 og 80 m2 og med hhv. 2 eller 3 værelser. Huslejen er kr. 3.000 – 5.000. Der kan kunne søges boligstøtte. Depositum udgør to måneders husleje. Dannerkollegiet har vaskefaciliteter, opholdsrum og køkken til fælles brug og samvær. Dannerkollegiet er beliggende op til Jægerspris Slot og park og er omgivet af have anlagt til leg og udendørs aktiviteter. Der er skole og dagtilbud og indkøbsmuligheder lokalt i Jægerspris, og der er offentlig transport til Frederikssund, hvor der er S-tog.

Hvis du er interesseret i at bo på Dannerkollegiet – eller vil høre mere - så gå ind på www.foraelderfonden.dk/kontakt eller kontakt Katharina Vid på kv@foraelderfonden.dk.

Link til Forælder Fonden >

Grevinde Danner