FORSIDE
×
OM JÆGERSPRIS SLOT Museum Særudstilling Påskeudstilling i Rebekkasalen Koncerter og Andre Arrangementer Oplev museet Park Mindelunden Guidebog til Mindelunden Café Danner Slottets historie Restaureringsprojekt Tårnuret
OM BØRNEHJEMMET DANNERS BØRN Hjortholm Birkebo Slotsskolen
OM SKOVEN De tusindårige ege Vandreture Brændesalg Ridetegn Jagtudlejning Arrangementer i skoven
OM STIFTELSEN Fundats og Uddelingspolitik Bestyrelse og direktion Persondata Naturbørnehave - Fasangården Dannerkollegiet Dannerboliger Støtte til Syriske Flygtningebørn Samarbejdspartnere Boligudlejning Forpagtning Stiftelsen på skrift "Jægersprisere" Kontakt Stillingsopslag
OM LEGATER Fonden Mindefonden

Kulturpas for 4. klasser.

Frederikssund Kommune har opstartet et projekt - "Kulturpas". Til samtlige elever i 4. klasse uddeles et pas, som giver adgang til en række kulturelle seværdigheder i Kommunen.

Kong Frederik den Syvendes Stiftelse deltager med tre seværdigheder: Museet på Jægerspris Slot, nordeuropas ældste levende væsen - "Kongeegen" og mindesmærket "Julianehøj".

For hver besøgt seværdighed sættes et stempel i passet.

Til Museet på Jægerspris Slot er der gratis adgang for indehaveren af kulturpasset samt medfølgende søskende ( op til 14 år). Max. fire medfølgende familiemedlemmer (15 år og op) får adgang til gruppepris - 40 kr.pr. person.

Husk at i skoven er der kun adgang til fods eller på cykel - bil og anden motorkørsel er ikke tilladt. Hjælp med at værne om den gamle kæmpe "Kongeegen" - hegnet må ikke passeres.

Nærmere information under Frederikssund Kommunes hjemmeside.